Nieuws

Profielfoto's Steunpunt Informele Zorg Twente

SIZ Twente

Afgelopen week heeft Ronald Bruinink van www.profiel-foto.nl nieuwe profielfoto's gemaakt voor Steunpunt Informele Zorg Twente (SIZ-Twente). Deze organisatie houdt zich bezig met mantelzorgondersteuning en de inzet van vrijwillige thuishulp. De profielfoto's worden toegepast voor hun website, smoelenboek en voor gebruik in Outlook! Wilt u voor uw bedrijf of organisatie ook heldere, duidelijke profielfoto's?

Profielfoto's voor SMD Enschede-Haaksbergen

SMD Enschede-Haaksbergen

Ronald Bruinink heeft onlangs voor de website voor on-line hulpverlening van de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Enschede-Haaksbergen (SMD E-H) profielfoto's gemaakt van de medewerkers. Tijdens deze leuke shoot zijn 6 medewerkers gefotografeerd, zodat de hulpverleners een gezicht krijgen op de website www.smd-eh.nl. Tevens zijn er groepsfoto's gemaakt.

Mocht uw organisatie zich ook op een goede manier willen presenteren op internet, maak dan een afspraak. Zie contactpagina.

Lancering www.profiel-foto.nl!

profiel-foto.nl

Sinds 16 maart 2013 is Ronald Bruinink Fotografie gestart met een nieuw initiatief. Sociale media worden steeds belangrijker voor het bedrijfsleven en particulier om zich aan een groot publiek te presenteren. Door gebruik te maken van portretfoto’s met een zakelijke uitstraling op uw website en goede profielfoto’s op sociale media als LinkedIn, Facebook en Twitter, zorgt u voor een juiste uitstraling op internet, zowel zakelijk als privé!

Subscribe to Nieuws