Uitvoeringsmogelijkheden

Voor Bedrijven zijn er een aantal mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Dit is mede afhankelijk van het aantal medewerkers. U kunt kiezen voor een “uitgebreide sessie” of een “5 minuten sessie”.

Uitgebreide sessie bedrijven

Voor kleine bedrijven (tot 50 personen) bieden we een "uitgebreide sessie" aan. Hierbij is extra tijd en aandacht gereserveerd om tot een goed resultaat te komen. Tevens is het mogelijk dat er een kapper en/of visagist aanwezig is. Ook worden deze foto’s nabewerkt, zoals kleurcorrectie, retouche e.d. De bestanden worden zowel in hoge- als lage resolutie aangeleverd in kleur en zwart/wit, te gebruiken voor drukwerk en alle profielen op internet.

Uiteraard kunnen kleine bedrijven ook kiezen voor de “5 minuten sessie”. Vraag naar de voorwaarden.

5 minuten sessie bedrijven

Voor middelgrote- en grote bedrijven (vanaf 51 personen) bieden we een "5 minuten sessie" aan. Hierbij worden uw medewerkers binnen 5 minuten gefotografeerd. Deze foto’s worden licht nabewerkt. Het bestand wordt in lage resolutie aangeleverd in kleur, direct te gebruiken voor alle profielen op internet.

Uiteraard kunnen grote bedrijven ook kiezen voor de “uitgebreide sessie”. Vraag naar de voorwaarden.

Stijlkeuze bedrijven

U kunt kiezen uit diverse stijlen en achtergronden. Standaard achtergrondkleuren zijn wit, grijs, zwart, blauw of beige. De voorbeelden laten de mogelijkheden zien. Mocht u andere wensen hebben horen we dat graag. We kunnen de mogelijkheden met u bespreken. Ook is het mogelijk uw logo in de foto te verwerken.

 

Voor Particulieren zijn er een aantal mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. U kunt kiezen voor een “uitgebreide sessie” of een “korte sessie”.

Uitgebreide sessie particulieren

Voor particulieren bieden we een "uitgebreide sessie" aan. Hierbij is extra tijd en aandacht gereserveerd om tot een goed resultaat te komen. Ook worden deze foto’s nabewerkt, zoals kleurcorrectie, retouche e.d. De bestanden worden in lage resolutie aangeleverd in kleur en zwart/wit, te gebruiken voor alle profielen op internet. Tevens bieden we de mogelijkheid de portretfoto te laten afdrukken op fotopapier. Deze kan worden nabesteld.

Korte sessie particulieren

Voor particulieren bieden we ook een "korte sessie" aan. Deze sessies worden gehouden op onze "Profielfotodagen" en duren ongeveer 15 minuten. Hiervoor orangiseren we een aantal malen per jaar een speciale dag. Deze foto wordt licht nabewerkt. Het bestand wordt in lage resolutie aangeleverd in kleur en zwart/wit, direct te gebruiken voor alle profielen op internet. Tevens bieden we de mogelijkheid de portretfoto te laten afdrukken op fotopapier. Deze kan worden nabesteld.

Stijlkeuze particulieren

U kunt kiezen uit diverse stijlen en achtergronden. Standaard achtergrondkleuren zijn wit, grijs, zwart, blauw of beige. De voorbeelden laten de mogelijkheden zien.