Werkwijze

Voor bedrijven:

Wij komen naar uw bedrijf toe om op locatie al uw medewerkers professioneel te fotograferen op de manier zoals overeengekomen. (Zie "uitvoeringsmogelijkheden"). Vooraf wordt de planning met u doorgesproken, waardoor het weinig tijd kost per medewerker. Deze manier van werken maakt het mogelijk om tot ongeveer 100 personen op één dag te fotograferen. Vraag geheel vrijblijvend een "offerte" aan, of maak een afspraak om bij u langs te komen voor een gesprek.

 

Voor particulieren:

Uitgebreide sessie particulieren

Voor particulieren bieden we een "uitgebreide sessie" aan. Hierbij is extra tijd en aandacht gereserveerd om tot een goed resultaat te komen. Ook worden deze foto’s nabewerkt, zoals kleurcorrectie, retouche e.d. Meer informatie staat vermeld onder "uitvoeringsmogelijkheden". Voor deze "uitgebreide sessie" kunt u een afspraak maken via het "contactformulier" of door telefonisch contact op te nemen.

Korte sessie particulieren

Voor particulieren bieden we ook een "korte sessie" aan. Deze sessies worden gehouden op onze "Profielfotodagen" en duren ongeveer 15 minuten. De foto's worden niet nabewerkt. Meer informatie staat vermeld onder "uitvoeringsmogelijkheden". Data van de "Profielfotodagen" staan hier vermeld.